Katoro strand – Umag

Nem messze Umag városától találjuk a vonzó Katoro üdülőhelyet, ahol több felsőkategóriás hotel is van. Bennük színvonalas éttermek, üzletek és más létesítmények várják a nyaralókat, különösen híresek a szabadtéri medencéik. Katoro város strandján pihenhetünk és szórakozhatunk is. Számos sportolási lehetőség és egyéb szolgáltatás van, amiknek köszönhetően a strand elnyerte a Kék Zászlót.
A strand betonozott, sziklás és kavicsos részekre tagolt. Zuhanyzók, kabinok, nagy vízicsúszdák, néhány bár és étterem is van itt. A strand felett rendezett tenisz- és röplabdapályák találhatók, valamint egy kisebb játszótér a gyerekeknek.
Gyakran rendeznek itt strandröplabda bajnokságokat, amik rengeteg fiatalt vonzanak. Az üdülőtelepülésen számos kikapcsolódási lehetőség és színes éjszakai élet várja a turistákat, ezért Katoro ideális, ha szeretnénk összekötni a vakációt a szórakozással.

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>