Stolac nudista strand – Lopar

Nem messze a vonzó üdülőhelytől, San Marinotól, Lopar szigetén, van egy gyönyörű, sziklás strand, a Stolac, melyet a nudisták látogatnak. Egy kis, sziklákkal körbevett öbölben fekszik. A stranddal szemben található egy kis sziget, ahová a sekély meleg vízben akár át is sétálhatunk.
A strandok sziklásak, a tengerhez a lejárat aprókavicsos. A közelben néhány rejtett öböl biztosítja az intimitást. Nincsenek extra létesítmények, ezért amire szükségünk lesz, azt vigyük magunkkal.
15 perces sétával elérhetjük a mindig nyüzsgő Rajska strandot, ahol számos szórakozási lehetőséget találunk.

1 hozzászólás

  1. Olyan kevés homokos strand van Horvátországban – a kavicsos strandokra meg sokszor azt írják homokos. És erre itt a Stolacra azt írják, hogy sziklás, pedig a Stolac HOMOKOS STRAND! Több homokos öbölből áll, a part és előtte a tengerfenék is sekély és homokos. Kisgyerekkel is ideális. Előtte a kis Stolac sziget és a partja sziklás, ill. az öblök szélein lehet sziklás részeket találni. És ami a lényeg a Stolac kizárólag FKK strand és nem vegyes, a fürdőruha tilalmával jól kitáblázottan minden pontján és ezt be is tartják! – Sokan járnak (gyerekesek is) és a közönség nagyon normális. A Cigankát és a Saharát már elbitorolták a fürdőruhások, ott a nudizmus csak megengedett.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét